close
Domov > Izdelki > Kartica prvovrstnih

Kartica prvovrstnih


Akcija zbiranja metuljčkov velja do 31. 8. 2016!
Kartice z metuljčki zbiramo samo še do 31. 12. 2016!Kartice z zbranimi 9 metuljčki nam lahko pošljete do konca leta 2016. V lekarnah bodo kratek čas do prodaje zalog še na voljo izdelki z metuljčki, zato vam svetujemo, da svojo kartico čim prej popolnite.Z nakupom Medisovega izdelka ste se pridružili mnogim zadovoljnim uporabnikom naših prvovrstnih izdelkov.

V Medisu cenimo vašo izbiro in zdrave vrednote, zato vas vabimo, da zberete 9 metuljčkov in si prislužite darilo po svoji izbiri.

Kako zbiram metuljčke 

Z nakupom naših izdelkov zbirate metuljčke. Metuljčke, ki so prilepljeni na Kartici prvovrstnih, dobite v vsaki škatlici Medisovih prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov in živil za posebne zdravstvene namene. Izdelkom je priloženo različno število metuljčkov.

Ob nakupu izdelka:

Prejmete:

Urgo filmogel proti herpesu ali 
Urgo filmogel za afte ali 
Urgo filmogel za kožne razpoke ali
GeloRevoice pastile za grlo

WAYA ali 
Gengigel ali  
Imunoglukan P4H ali
Ekofitoestrogen

Ekolostrum MUPI ali 
Ekolostrum kapsule ali
Imunoglukan P4H ACUTE ali 
Urgo filmogel proti glivičnim okužbam nohtov ali
Urgo filmogel broti bradavicam

Ekofitoestrogen, Imunoglukan P4H ACUTE, Urgo filmogel proti bradavicam in GeloRevoice pastile za grlo smo naknadno vključili med izdelke, pri nakupu katerih lahko zbirate metuljčke. Zato se lahko zgodi, da jih na vaši Kartici prvovrstnih med naštetimi izdelki še ni.

Kako do darila 

Zberite 9 metuljčkov in jih prilepite na označeno mesto na eno Kartico prvovrstnih:


Na Kartici prvovrstnih imate naveden seznam Medisovih izdelkov. S tega seznama izberite in označite en izdelek, ki ga želite prejeti v dar. Trenutno lahko izbirate med sledečimi izdelki: 

Imunski sistem

Prebava

Dermatologija


Nato pripišite svoje podatke in Kartico z 9 nalepkami pošljite do 31. 8. 2016 na naš naslov Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Če katerega od izbranih izdelkov ne bo na zalogi, vas bomo prosili, da si za darilo izberete drug izdelek. Še vedno veljajo tudi kartice z datumom zbiranja do 31. 12. 2015. 

Pogosta vprašanja in odgovori 

Kupil(-a) sem Medisov izdelek, vendar v njem nisem prejel(-a) Kartice prvovrstnih in nalepk - metuljčkov.

Možnost 1: Medisov izdelek, ki ste ga kupili, je morda zdravilo. Zbiranje metuljčkov s Kartico prvovrstnih ne velja za Medisova zdravila. Pravilnik o oglaševanju zdravil namreč omejuje tovrstno promocijo za zdravila, zato zdravil v akcijo nismo mogli vključiti. Vsa Medisova prehranska dopolnila in medicinski pripomočki, ki so vključeni v akcijo, so navedeni v rubriki »Kako zbiram metuljčke«.

Možnost 2: Če ste kupili enega od Medisovih izdelkov, ki je naveden v akciji, in v embalaži niste prejeli Kartice prvovrstnih z metuljčki, ste verjetno izdelek kupili v eni od lekarn, v kateri je obrat zaloge majhen in še nimajo vseh naših izdelkov, opremljenih s Karticami prvovrstnih. V tem primeru vas prosimo, da nam pošljete kopijo računa, pripišete svoj naslov, in vam bomo poslali manjkajoče metuljčke. Veljajo računi za nakup izdelkov po 15. 8. 2012, ko smo začeli z akcijo Kartice prvovrstnih.

V več različnih nakupih sem prejel(-a) več Kartic prvovrstnih. Zanima me, kako je z lepljenjem metuljčkov?

V embalaži vsakega izdelka, ki je vključen v akcijo, prejmete Kartico prvovrstnih in tudi metuljčke. Metuljčke lahko zbirate le na eni ali na več Karticah prvovrstnih. Pomembno je le, da zberete skupno 9 metuljčkov.

Poslal(-a) sem vam Kartico prvovrstnih z 9 metuljčki, vendar nisem prejel(-a) darila.

Morda ste nam Kartico prvovrstnih poslali ne dolgo nazaj. Izbrano darilo boste prejeli v 14 dneh od našega prejetja vaše Kartice prvovrstnih.

Kartica prvovrstnih je Medisova kartica zaupanja, ki smo jo pripravili za vse uporabnike naših izdelkov, saj se vam želimo za vaše zaupanje zahvaliti.

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe