Domov > Za medije > Novice

Urgo prejel zlato medaljo Best Buy Awards

URGO proti herpesu je po izsledkih mednarodne organizacije za certificiranje International Certification Association GmbH (ICERTIAS) izdelek za herpes, ki nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu, zato je prejel zlato medaljo v raziskavi Best Buy Slovenia Health Award 2017/2018.

V raziskavi, ki je bila opravljena januarja 2017, so potrošnike spraševali o izdelkih in storitvah z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu. Večina anketirancev je na vprašanje: »Kateri proizvajalec oziroma ponudnik sredstev za zdravljenje herpesa (v obliki kreme, gela, tekočine, obliža ipd. – tistih, ki se najpogosteje kupujejo v lekarnah) po vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju vaših bližnjih nudi na splošno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu?” odgovorilo »URGO« in tako potrdilo, da imajo izdelki Urgo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Best Buy Award je zmagovalno odličje in prestižen status, ki temelji na mednarodnih standardih švicarskega Icertiasa in ga lahko nosi samo tisto podjetje, ki je v določeni kategoriji osvojilo prvo mesto. Vsako odličje je opremljeno z nazivom kategorije, v kateri je prejemnik nagrade prejel največje število glasov, z nazivom prejemnika odličja, letom, za katero je bilo odličje izdano, in s t. i. digitalno certifikacijsko kodo. Slednja omogoča potrošnikom, da se na spletu podrobneje seznanijo z lastnostmi odličja Best Buy Award, ki ga je podjetje prejelo.

Zlata medalja Best Buy Awards

V Medisu smo izjemno ponosni, da so slovenski potrošniki v raziskavi Best Buy Slovenia Health Award 2017/2018, ki je bila opravljena januarja 2017, prepoznali URGO proti herpesu kot svoj prvi izbor.

Hvala vam za zaupanje, še naprej se bomo trudili za vaše zdravje!

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe