close
Domov > Izdelki > Bolnišnični izdelki

Bolnišnični izdelki

Aparati za razgibavanje

Najsodobnejši aparati za pasivno razgibavanje ramen, komolcev, kolen, gležnjev, zapestij in prstov Artromot ter najnovejši aparat za pasivno in aktivno razgibavanje kolen Chattanooga Active-K.

katalog izdelkov Artromot »

katalog izdelkov Chattanooga »

videopredstavitev Chattanooga Active-K »

www.ormed.djoglobal.eu »

Bolnišnična zdravila

Celosten pristop za obravnavo bolnika. Program sestavljata dve skupini zdravil: parenteralna prehrana, ki vključuje izdelke za popolno parenteralno hranjenje bolnika (dvo- in trikomorne vrečke Nutriflex, Nutriflex Lipid, Nutriflex Omega) ter posamezne sestavine (aminokisline, maščobne emulzije, elemente v sledovih) in parenteralna zdravila, ki vključujejo volumske nadomestke, antibiotike, antimikotike, analgetike, anestetike in antikoagulante.

izdelki »

Čiščenje krvi

Terapija CytoSorb®:

 • preventivna intraoperativna uporaba pri kirurških posegih z visokim tveganjem
 • terapevtska uporaba pri postoperativnem SIRS-u ali sepsi
 • modulacija imunskega odziva
 • stabilizacija krvnega obtoka in organskih funkcij

http://cytosorb-therapy.com/customer-service/mediacenter/ »

Dezinfekcija in higiena

Širok spekter biorazgradljivih izdelkov za razkuževanje površin in inštrumentov ter razkuževanje in nego rok in telesa.

izdelki »

Diagnostika

Obsega izdelke s področja imunohematologije, mikrobiološke diagnostike, avtoimunskih bolezni, hitre diagnostike, infekcijskih bolezni, klinične biokemije in molekularne diagnostike.

izdelki »

Dializa

Aparati in dializni potrošni material za izvedbo kronične in akutne hemodialize.

izdelki »

Fizioterapevtski program

Nemško visokotehnološko podjetje Zimmer MedizinSyteme že več kot 40 let razvija vrhunski fizioterapevtski izdelčni program. Linijo inovativnih fizioterapevtskih izdelkov, ki se odlikujejo z ergonomičnostjo in enostavnostjo uporabe, dopolnjuje tudi kardiološki in diagnostični program.

katalog izdelkov Zimmer »

prospekt Zimmer Z Lipo »

prospekt Physical Therapy Zimmer »

www.zimmer.de »

Kirurški inštrumentarij Aesculap

Kirurški inštrumentarij Aesculap za različne veje kirurgije omogoča natančen in zanesljiv kirurški poseg. Že več kot 140 let Aesculap izpolnjuje visoke zahteve na področju kirurgije.

www.aesculap.com »

Kirurški šivalni material

B.Braun Aesculap je eden izmed prvih industrijskih dobaviteljev kirurških šivov; začetki segajo v leto 1908. Kirurški šivalni material B.Braun Aesculap ponuja celovit nabor inovativnih kirurških šivov.

izdelki »

www.bbraun.com »

Lekarniška oprema in embalaža

Zagotavljamo široko ponudbo lekarniške opreme in embalaže. 

Za informacije pokličite na: (01) 589 69 17.

Naročila sprejemamo na:

Katalog lekarniške opreme in embalaže »

Material za prekrivanje operativnega polja

Izdelki za prekrivanje operativnega polja in oblačila za enkratno uporabo iz netkanega materiala zagotavljajo dodatno higieno in udobje za medicinsko osebje, bolnike in obiskovalce. Izdelki so okolju prijazni, obnovljivi, enostavni za uporabo in ekonomični.

izdelki »

www.3teks.com.tr »

www.dina-hitex.com »

Medicinska simulacija

Simulacija v zdravstvu je pomemben del izobraževanja zdravstvenega osebja in pomembno vpliva na varnost bolnika. Gre za učenje klinične obravnave bolnika v simuliranem okolju ter za komunikacijo z bolnikom in drugim medicinskim osebjem znotraj in zunaj tima.

Program simulacije zajema:

 • simulatorje bolnikov,
 • kirurške in 
 • ultrazvočne simulatorje

ter storitve načrtovanja simulacijskih centrov.

izdelki »

Medicinski pripomočki in oprema

Medicinski pripomočki in oprema proizvajalca B.Braun z več kot 100-letno tradicijo zagotavljajo varnost za bolnika in medicinsko osebje. Široka paleta zajema modularni sistem infuzijskih črpalk B.Braun Space, varne I.V. kanile in infuzijske sisteme, materiale za regionalno anestezijo, centralne venske katetre in urinske vrečke.

izdelki »
www.space.bbraun.com »

Nočne posode za enkratno uporabo

Patentirane napihljive nočne posode in urinske vrečke za enkratno uporabo Goloo za nepokretne bolnike. Vsi izdelki vsebujejo blazinico, ki absorbira neprijetne vonjave, tekočino pa pretvori v gel. Rokovanje z njimi je zato bistveno lažje, odvajanje in izločanje pa prijetnejše.

izdelki »

www.goloo.com »

Oskrba ran

Širok nabor izdelkov za oskrbo rane B.Braun omogoča optimalno oskrbo različnih tipov ran v vsaki stopnji celjenja s podporo in pospeševanjem naravnega celjenja.

izdelki »

Postelje in oprema za fizioterapijo

Zastopamo slovensko podjetje Koval d.o.o. z bogatim programom, ki zajema profesionalno opremo za fizioterapijo, opremo za nego nepokretnih ali težko pokretnih oseb (postelje, vozički ...) in opremo za wellness centre.

www.koval.si »

Računalniška navigacija v kirurgiji

Inovativna rešitev za kirurške postopke v travmatologiji in ortopediji.

izdelki »

www.ekliptik.si »

Raztopine za izpiranje in infundiranje

Infuzijske raztopine B.Braun v inovativni plastenki Ecoflac plus združujejo prednosti vrečke in steklenice za enostavno in varno uporabo v bolnišnicah.

izdelki »

Raztopine za izpiranje in čiščenje ran v praktični embalaži - plastenke na navoj.

izdelki »

Mini klistir in prednapolnjene brizge s fiziološko raztopino za izpiranje

izdelki »

Sterilizacija

Izdelki za zagotavljanje sterilnosti v dentalni in bolnišnični negi zagotavljajo varne medicinske posege in delovno okolje za medicinsko osebje in bolnike.

izdelki »

Stoma

Izdelki za oskrbo stome proizvajalca B.Braun, izdelani iz visokokakovostnih, mehkih, diskretnih in nešumečih materialov.

Odlikujejo jih:

 • zanesljivost
 • hipoalergenost
 • udobje
 • diskretnost

www.stoma.si »

Vozički in mape

Visokokakovostni vozički za reanimacijo, anestezijo, terapijo, nego in dokumentacijo nemškega proizvajalca Optiplan skupaj s temperaturnimi mapami in mapami za dokumentacijo so narejeni po meri vaše zdravstvene ustanove, bolnišnice ali klinike.

www.optiplan.org »

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe