close
Domov > Izdelki > Ste zadovoljni s Kartico prvovrstnih? > Pravila nagradna igre

Hvala za sodelovanje

Pravila nagradne igre

Nagradna igra poteka do vključno 24. 7. 2016. Žrebanje bo 26. 7. 2016 v prostorih družbe Medis. V okviru nagradne igre bomo podelili tri nagrade: nahrbtnik Northface in dva paketa izdelkov Medis (WAYA LGG kapsule, Imunoglukan kapsule, URGO filmogel proti glivičnim okužbam nohtov).

Nakup za sodelovanje v nagradni igri ni potreben. Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vsi, ki izpolnijo spletni obrazec s svojimi podatki. V nagradni igri lahko sodelujete samo, če je vaše stalno bivališče v Republiki Sloveniji. Nagrajenci soglašajo z objavo svojih podatkov in dovoljujejo, da se podatki obdelajo za potrebe nagradne igre. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva. Vsak sodelujoči lahko v žrebanju sodeluje le enkrat.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v skupini Medis in njihovi družinski člani. Rezultati žrebanja so dokončni. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.medis.si/izdelki/kartica-prvovrstnih/ste-zadovoljni-s-kartico-prvovrstnih, obveščeni bodo s pomočjo e-pošte in navadne pošte. Nagrajenci bodo objavljeni z imenom, priimkom in krajem bivanja.

Organizator nagradne igre je Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana.

 

 

 

 

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe