close
Domov > Ljudje > Izobraževanje

Izobraževanje

Programi izobraževanja so smiselno prilagojeni zahtevam delovnih mest in nekateri med njimi so na nek način postali standard kakovosti. Že na rednih letnih razgovorih v oktobru in novembru načrtujemo izobraževanja za prihodnje leto, pri čemer smo pozorni tudi na individualne potrebe in želje sodelavcev, njihovo predznanje in ambicije.

Od vsakega zaposlenega pričakujemo, da poda predvsem svoje želje, mi pa smo mu med letom na voljo z nasveti, dodatnimi predlogi in vzpodbudami, da svoj načrt tudi uresniči. Še bolj zadovoljni pa smo, če ga tudi preseže.

Naši zaposleni se vsako leto izobražujejo s področja strokovnih tem, kot so: The Pharma Business Development, The Pharma Brand Planning Course, The Pharma Forecasting Course, Marketing Excellence Training; s področja vodenja (Leadership for Managers, Leading Internationaly Remote Teams, Young Managers Program) in drugih uporabnih tem (Finances for Non-financials, Human Resource Management).

Izobraževanju zaposlenih namenjamo veliko pozornosti. Posameznikov karierni razvoj pozorno spremljamo in nenehno iščemo priložnosti za nadaljnji razvoj.

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe