close
Domov > Ljudje > Zadovoljni zaposleni

Zadovoljni zaposleni

V Medisu je trenutno zaposlenih več kot 280 ljudi, od tega skoraj 200 z univerzitetno izobrazbo. Prevladujejo farmacevti, kemiki in zdravniki, v podpornih službah pa so zaposleni tudi kadri družboslovnih in ekonomskih smeri, informatiki, knjigovodje in pravniki.

Predvsem z znanjem in učinkovitostjo zaposlenih je Medis v dvajsetih letih postal pomembno mednarodno farmacevtsko podjetje, ki trenutno posluje v petnajstih državah. Naš recept za hitro rast in razvoj zato še naprej ostaja enak:

  • delamo stvari, ki nas veselijo in v katere verjamemo, zato jih opravljamo z navdušenjem in strastjo
  • usmerjeni smo k cilju, tja poskušamo priti po najkrajši možni poti in kar najhitreje
  • z lahkotnostjo razbremenjujemo svoje stranke in sebe

Zaposlenim omogočamo stalna izobraževanja, razvoj mednarodne kariere, organiziramo pa tudi številne družabne dogodke, kot so pikniki, novoletne zabave in športne prireditve.Zadovoljstvo zaposlenih merimo z vsakoletno anketo. Kljub hitri rasti podjetja nam že vrsto let uspeva ohranjati visoko stopnjo zadovoljstva pri delu. Na lestvici od 1 do 7, pri čemer je 7 najboljša ocena, je skupna povprečna ocena v zadnjih letih vedno nad 5, v nekaterih državah celo nad 6.

Med najvišje ocenjena področja spadajo status delavca v podjetju, vodenje, delovno okolje, medsebojni odnosi, stopnja odgovornosti in občutek lastne uspešnosti pri delu. Delamo torej tisto, kar radi počnemo, in z ljudmi, ki jim zaupamo. Na podlagi rezultatov ankete skupaj oblikujemo tudi predloge ukrepov in se o spremembah iz preteklega leta pogovorimo.

Dodatna potrditev dela in vlaganja v zaposlene je bila tudi uvrstitev družbe Medis med finaliste Zlate niti (izbor najboljših zaposlovalcev) v letu 2007, 2009, 2010, 2011 in 2012.

Medis opredeljuje zdrav odnos do dela. Delamo stvari, ki nas veselijo in v katere verjamemo, zato jih opravljamo z navdušenjem in strastjo!

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe