close
Domov > Za medije > Novice

Novice

Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic

Novost na trgu, Wortie® liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic, vsebuje učinkovito in varno kombinacijo dveh kislin, ki zagotavljata manj agresivno odstranitev bradavic ob enaki učinkovitosti.

Wortie® liquid je zasnovan na podlagi znanstvenih dognanj in vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki omogočajo, da je formulacija pripomočka manj agresivna za učinkovito odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu.

Lušči vrhnje plasti in globoko tkivo, ki tvori bradavico. Tako zmehča zatrdelo kožo in omogoči odstranitev bradavice. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože.

Wortie® liquid poleg tekočine za odstranjevanje bradavic vsebuje tudi 18 prozornih obližev, s katerimi po nanosu tekočine prekrijemo bradavico in zagotovimo, da bo tekočina ostala na mestu ter hkrati zaščitimo bradavico.

Prednosti:

  • učinkovita in varna kombinacija učinkovin
  • nanešena tekočina se posuši v le 30 sekundah
  • rezultati vidni že po 2–6 nanosih
  • natančno nanašanje brez bolečin
  • 18 brezbarvnih obližev za povečan učinek delovanja in zaščito bradavic

Wortie® liquid je že na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah, naročite pa ga lahko tudi na spletni strani medisplus.si.

Medisov e-novičnik
Strinjam se s pogoji uporabe